JustJolande DesignTeam

Inspiratie nodig? Of wil je gewoon de creatieve gezichten eens zien die schuil gaan achter JustJolande?
Here's the DesignTeam!
Het JustJolande DesignTeam
 • Marleen van Meerendonk
 • Lia Sauer
 • Betty van Luijn
 • Jolande van Oosterhout
 • Heike Bruhn
 • Daphne Huijssoon
 • Marleen van Meerendonk

  Marleen van Meerendonk

  Hallo allemaal, Mijn naam is Marleen van Meerendonk, geboren Amsterdamse maar na vele omzwervingen nu woonachtig in Brabant. Creatief zijn is voor mij een manier van leven, ik kan niet zonder. In 2007 ben ik begonnen met scrapbooking. Nu zo’n 10 jaar later zie ik mezelf als Mixed media girl en vind ik het ook leuk om digitaal te ontwerpen. Ik ontwerp stencils voor Art Anthology en ik ontwerp samen met Jolande stempels voor Unity Stamp Company en daar ben ik trots op!

  Verder heb ik nog meerdere andere hobby’s zoals vilten, breien, haken, kleding naaien en sieraden maken. Als er geen deadline is werk ik het best en gaat mijn creatieve flow als een malle. Mijn creaties zijn eerder gepubliceerd in verschillende magazines. Ik heb deelgenomen aan diverse design teams nl., Ten Seconds Studio, Art Anthology en StencilGirl. En ik heb natuurlijk vele jaren in het team van de Craftorij gezeten. Op dit moment zit ik opnieuw in het DT van Art Anthology. Daar voel ik me als een vis in het water. Nu bij JustJolande samen werken met m’n soulmate is een groot creatief geschenk. Samen stempels ontwerpen en creatief bezig zijn voelt als creatief thuis zijn.

  Ik hoop jullie te inspireren met mijn, af en toe rare, uitspattingen!!

  Knuf Marleen xx

  Website

 • Lia Sauer

  Lia Sauer

  Ik ben Lia Sauer. Geboren en getogen in Ede. Getrouwd met Marcell en trotse moeder van Jasmijn.

  Ik ben alweer zo’n 15 jaar geleden met scrapbooking in aanraking gekomen en ben door de jaren heen ook enthousiast geworden voor stempelen en mixed media. Naast deze heerlijke hobby, heb ik nog vele andere interesses. Ik haak graag en lees veel. Verder sport ik als het even kan vier keer in de week: yoga en fitness.

  Zeven jaar geleden ben ik De Craftorij begonnen heb daar een mooie tijd mee gehad. Afgelopen november heb ik de keuze gemaakt met de winkel te stoppen. Na een aantal maanden tijd en rust gehad te hebben voor mijzelf en ons gezin, begint het creatieve deel van mij gelukkig weer op te spelen. En op dat moment vraagt Jolande of ik in haar design team wil komen…het antwoord is duidelijk :-)

  In projecten die ik maak en workshops die ik ontwikkel probeer ik altijd verschillende technieken en/of interessante producten te verwerken. Uiteraard zijn de stempels van Marleen en Jolande favoriet.

  Ik hoop velen van jullie live te mogen ontmoeten bij een van de workshops of op een beurs!
 • Betty van Luijn

  Betty van Luijn

  Ik ben Betty van Luijn,

  Ik ben 55 jaar oud en heb een horecabedrijf in Vianen. Ben dol op mijn Rottweilers, houd van lezen, bingo en bezoek vaak websites met leuke voorbeelden van verschillende technieken.

  In het verleden voorzichtig begonnen met stempelen via 3D kaarten, Pergamano, scrappen en ben ik uiteindelijk weer bij mijn grote liefde stempelen beland. Ik ben nu voornamelijk veel bezig met mixed media stijl. Velen vinden me een beetje "neurotic“ omdat ik na het stempelen mijn stempels gelijk weer reinig om ze er als nieuw uit te laten zien :-) Maar de ervaring heeft mij geleerd dat op mijn manier de stempels veel langer meegaan, ach ja, ieder zijn tic zeg ik maar.

  Als ik aan mijn werktafel zit zet ik verschillende kleuren op mijn tags, pas ik verschillende technieken toe, net zolang tot het zo wordt als ik ongeveer voor ogen heb.

  Ik probeer Jolande zoveel mogelijk te helpen en ben heel trots op haar !!

  Gr. Betty
 • Jolande van Oosterhout

  Jolande van Oosterhout

  Heey, weet je nog niet genoeg van mij?

  Kijk dan gerust even op de "Over-mij"-pagina :-)
 • Heike Bruhn

  Heike Bruhn

  Hoi allemaal,

  Leuk je even te ontmoeten hier op de DesignTeam-pagina van JustJolande...

  Mijn naam is Heike van Heike`s AugenBlick op Facebook, Instagram, YouTube en op Blogger. Ik ben getrouwd met mijn grootste supporter and love of my life. Samen hebben wij vier volwassene kinderen, een schoonzoon en drie kleinkinderen.

  Sinds 2010 ben ik met de scrap-virus besmet en ik ben blij dat er geen medicijn tegen bestaat. Ik hou ervan om 30 cm x 30 cm layouts te maken, in mixed media style. Mijn style is : abstract, modern en soms ook vintage.

  Ik hoop dat ik jou een beetje kan inspireren met mijn layouts, tags, canvas of soms ook een kaart.

  Heike
 • Daphne Huijssoon

  Daphne Huijssoon

  Ik ben Daphne Huijssoon, 46 jaar, getrouwd met de leukste man van Nederland en ik heb twee dochters: Thessa van 18 jaar en Nikki van 17 jaar. Ik kom uit een heel creatief nest, al was ik de eerste 20 jaar van mijn leven er heilig van overtuigd dat ik de creatieve genen niet had meegekregen.

  Maar ik heb me om laten praten en ben eens een cursusje gaan volgen: via de oude, pittoreske servettentechniek ben ik via het poppen maken en de textielverharders uitgekomen bij mijn twee grote liefdes: Art journaling in de ruimste zin van het woord en vilten. Eigenlijk vind ik alles leuk, maar door de jaren heen zijn deze twee altijd blijven hangen. Af en toe geef ik workshops en ik ga jullie zeker tegen komen op verschillende beurzen.

  Ik hou ervan om alles uit te proberen en negen van de tien keer begin ik zomaar ergens aan, zonder te weten wat het moet worden. Die ene keer dat ik een plan heb, wordt het nooit wat ik van te voren bedacht had. Ik ben ervan overtuigd, dat iedereen creatief is op zijn of haar eigen manier. En het belangrijkste is: durf te proberen, ben je niet tevreden dan gooi je er gewoon nog een laagje overheen. Al doende leert men, en “fout” bestaat niet.

  Tot gauw,
  Daphne

Blijf op de hoogte

Wil je weten wanneer er workshops worden gegeven of wanneer er nieuw materiaal beschikbaar komt? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.


Copyright © 2017 JustJolande - Alle rechten voorbehouden | Website gerealiseerd door Woosh! Webdesign