Hallo, ik ben Jolande.

Ik deel graag mijn creativiteit met je.

Over mij

Hallo, leuk je te zien hier op mijn website. Ik ben Jolande van Oosterhout en een mixed media, scrap en stempel fanaat. In 2005 ben ik in aanraking gekomen gekomen met scrappen. Schijnbaar had ik de goede creative combinatie in me want mijn eerst lay outs zijn gelijk gepubliceerd in een magazine (en trots dat ik was).

In 2011 ben ik in het designteam van Unity stamp company gekomen (wat een geweldige samenwerking die tot op de dag van vandaag duurt en wat mij betreft er een is tot de dood ons scheidt). De afgelopen jaren heb ik veel workshops en demonstraties gegeven voor diverse winkels en bladen. Nu is het tijd om zelf aan de slag te gaan. De tijd is rijp om een eigen zaak te beginnen. Een combinatie van workshops, winkel, webshop en beurzen. Workshops geven bij mij thuis, bij andere winkels.....of bij je thuis is mijn hoofdproduct!

Maar hoe leuk is het als je, wat je leert, gelijk thuis in praktijk kunt brengen met de juiste producten? Dat is wat ik wil betekenen voor jullie. Daarom ook een winkeltje, op beurzen en een webshop want niet iedereen is in staat om naar Harderwijk te komen. Weet wel dat het dus altijd mogelijk is om ook bij jou thuis een workshop te organiseren. Laat mij weten wat jullie willen en ik zal kijken wat ik kan doen om het waar te maken.

Contact

Wil je meer informatie over mij, mijn producten of workshops? Neem dan contact met me op.

+31 (6) 488 86 579

Blijf op de hoogte

Wil je weten wanneer er workshops worden gegeven of wanneer er nieuw materiaal beschikbaar komt? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.


Copyright © 2017 JustJolande - Alle rechten voorbehouden | Website gerealiseerd door Woosh! Webdesign